Profil

Baltic Basket er en basketballklub hjemmehørende på Vesterbro i København. De fleste hold træner i DGI-Byen, mens langt de fleste hjemmekampe afvikles i Hillerødgadehallen på Nørrebro.
 

Klubbens historie

Baltic Basket blev stiftet i 1990 af en flok eksilbornholmere, som navngav klubben efter Østersøen (The Baltic Sea). Klubbens logo angiver stadig en tilknytning til Bornholm, selv om de fleste spillere nu kommer andre steder fra.

I de første år trænede klubben rundt omkring i København, men da DGI-Byen blev bygget, var det oplagt at søge permanent ophold på Vesterbro, en bydel som i den grad savnede en basketklub. Det var også startskuddet til at begynde at tilbyde ungdomsbasket.

 

Trænings- og kampfaciliteter

Idrætshuset i DGI-Byen er en fin træningsfacilitet med 8 basketballkurve, men er ikke velegnet til kampafvikling, da hallen lejes ud i weekender. Derfor bliver klubbens hjemmekampe afviklet i Hillerødgadehallen på Nørrebro.
Derudover træner Herrer 3 i
Østerbrohuset, mens Dame 1 træner i Korsgadehallen
på Nørrebro.
 

Holdene i sæsonen 2016-17

SH2, SH3 og SD2 fortsætter i deres respektive rækker, mens SD1 er ny i turnering. Der vil desværre ikke være ressourcer til at etablere ungdomshold i denne sæson.
 
Baltic Basket
 
Klubbens fulde navn: Baltic Basket
Grundlagt: 1990
Hjemmebane: Hillerødgadehallen *)
*) Klubben hører ikke til her, og udehold skal selv medbringe bolde til opvarmning.
 
Spilledragter
 
Hjemmebane jersey
Hjemmebane jersey
 
Hjemmebane shorts
Hjemmebane
 
Udebane jersey
Udebane jersey
 
Udebane shorts
Udebane
 
Baltic Basket